Bed+bike+breakfast – keramikkurser & lystfiskeri

 

 

 

 

Fjordhus B&B er indrettet til cyklister, lystfiskere og andre, der nyder den grønne turisme.

Fjordhus B&B ligger midt på øen Orø i hjertet af Isefjorden i Nordvestsjælland. Huset er både overnatningssted med tre fint indrettede ferieboliger, samt et kursussted med et integreret keramisk værksted og stenhuggerplads. Hos Fjordhus er der i alt 5 de luxe dobbeltværelser, 4 badeværelser og 3 sovepladser i annekset og beværtning af morgenmad.

Stedet har et særligt fokus på lystfiskere. Derfor findes der både udendørs udslagsvask, vaccuumbehandling af fisken, samt frysekapacitet. Der er desuden grillsted og røgeovn til at ryge fisken ved særlige arrangementer.

Indehaveren har en fortid som dedikeret medarbejder ved “Fiskeavisen” og har tillige arbejdet med markedsføring af den tyske pendant “Anglerzeitung”. Derfor kan du som gæst nyde godt af indgående kendskab til fiskeriet – ikke kun på Isefjorden, men faktisk i hele Danmark.

OBS: Min. 2 overnatninger.

Huset/værkstedet består af:

 • Dobbelt soveværelse med adgang til drivhus/udestue
 • Dobbelt soveværelse med adgang til 50 m2 vestvendt terrasse (solnedgang)
 • Stort køkken/stuerum med vaskemaskine og opvaskemaskine
 • Badeværelse med toilet og brus

I alt ca. 120m2 beboelse.

 • 40m2 integreret keramisk værksted med 2 ovne (stor ovn samt prøveovn)
 • 20m2 anneks med 3 sovepladser i 2 rum
 • 40m2 udendørs stenhuggerplads med kran til at løfte sten

I hovedhuset er der endvidere 3 de luxe dobbeltværelser.

Faciliteter:

 • Vaskemaskine
 • Opvaskemaskine
 • Grill på terrassen
 • Brændeovn
 • Gulvarme
 • Internet med LAN udtag i 2 værelser
 • Lille bibliotek med spil og bøger

Se priser og flere fotos

Det mener kunderne om Fjordhus:

Bikerbesøg på Bike+bed+breakfast den 15. august 2017:

Hej Martin 🙂

Vi vil sige dig tak for et dejligt ophold fornyligt. Vi har siden overnattet på Møn og er nu på Ærø. Vi har virkelig nydt at være hos jer i jeres dejlige omgivelser og smukke kunst. Der faldt en ro over os da vi sad på bænken med udsigt over marken. Og at vi kunne være så heldige at sidde udenfor og spise det dejlige morgenmåltid du havde lavet til os.

Vi sidder nu og nyder et glas vin og skal snart til Fru Berg i Marstal og have lidt at spise. Hils din kære hustru som vi desværre ikke fik mødt. Måske er vi heldige næste gang.

P.S. Hvad hedder det lækre rugbrød som vi spiste med blåskimmelosten? Og hvor kan man købe det? Nu skal du ikke sige – på Orø 🙂 tak for nu.

Mange hilsner fra Susanne og Peter på de 2 Bimmere.


Midt i juli måned var familen Krohn på besøg hos Fjordhus – det var en gruppe på 10 personer, der havde taget cykelturen fra Rørvig, fordi de ville prøve turen med de fire færger og ville bruge Fjordhus som pitstop.

Det var et bedsteforældrepar, deres to børn med ægtefæller og fire børnebørn, der alle kom cyklende ad Isefjordsstien fra Kulhuse.

Da hele familien sad bænket spurgte den mindste, om den drage, der står på min stenhuggerplads “kunne” noget. Jo da, der kan komme ild ud af næseborene på den.

Så fik jeg jo ikke fred, før jeg havde fortalt historien om havuhyret fra Isefjorden og ladet den buldre ild ud af næseborene.


“Undertegnede og fætter Erling og hans kæreste Kirsten overnattede d. 23. og 24. marts på Fjordhus, og vi vil udtrykke vores tak og sige at det er det bedste bed and breakfast sted vi nogensinde har boet på i de 40-50 år vi har benyttet bed and breakfast.

Det er jo en hel lejlighed man har for sig selv, med store lyse værelser og stort køkken alrum med alt, med mad og drikke i køleskabet når man ankommer,fremragende morgenmad bliver serveret når man ønsker det, dette sted kan varmt anbefales, det må være den rene luksus for evt kursister.

Oveni har man en spændende ø at udforske.

Tak og venlig hilsen Kirsten, Erling og Uffe Pedersen”